lampa-za-projektor

Zamjena neispravne lampe projektora

Velika većina današnjih projektora koristi lampe punjene parama žive pod vrlo visokim pritiskom. Svaka lampa ima određeno trajanje izraženo u satima. Stariji modeli lampi najčešće traju oko 2000 sati dok novi modeli projektora koriste lampe trajnosti oko 5000 sati. Kada lampa prestane funkcionirati, projektor više ne prikazuje sliku, a najčešće putem signalnih lampica na uređaju možemo utvrditi da je riječ o neispravnoj lampi.

ZAMJENA LAMPE PROJEKTORA

Prilikom zamjene lampe na projektoru potrebno je kupiti točan model koji odgovara Vašem projektoru jer svaki uređaj ima svoj tip lampe. Na tržištu postoji originalne i zamjenske lampe. Naravno da je najbolje ugraditi originalan dio, ali nažalost ponekad je cijena nove originalne lampe skuplja od projektora. Zato se mnogo korisnika odlučuje za kupnju zamjenske lampe. Više proizvođača proizvodi zamjenske lampe projektora i kupnja jeftinih kopija može prouzročiti eksploziju i kvar uređaja.
Samim time preporučamo da zamjenu lampe prepustite stručnoj osobi.
U našem servisu prilikom zamjene lampe, projektor temeljito očistimo što je i preduvjet da lampa izdrži maksimalni broj radnih sati. Koristimo originalne ili zamjenske lampe provjerenih dobavljača. Lampe koje nemamo na skladištu imamo po narudžbi u roku od 48 sati pa je i cijeli proces izmjene vrlo brzo gotov.

Cijene projektorskih lampi se kreću od 111,49 € / 840,00 Kn pa na više ovisno o modelu uređaja. Ako želite saznati cijenu zamjene lampe Vašeg projektora, kontakirajte nas na 01/36 46 375, mailom na [email protected] ili ispunite ovaj obrazac, a odgovor ćete primiti vrlo brzo.

Naši klijenti su najčešće tvrtke i obrazovne institucije. Po dogovoru dolazimo na teren, demontiramo projektor ako je na stropu, napravimo zamjenu lampe i montiramo natrag na strop.

lampe-projektora